Survey&Report Engångsenkät

200x200_artBox3D_frontLeft_Art13_SR.png [31kB png]

Vill du göra en webbaserad enkätundersökning en enstaka gång, utan att behöva köpa ett enkätverktyg eller hyra det en längre tid? Då är vår hyrtjänst Survey&Report Engångsenkät något för dig.

Survey&Report Engångsenkät är en SaaS* som du hyr av oss under 90 dagar. Du har alltså tre månader på dig att genomföra din enkät. Enkätverktyget finns på vår webbserver som du når via internet.

Det går till så att du får en webbadress till programmet, användarnamn och lösenord av oss. När du är inloggad kan du hantera all administration kring din enkät. Du skapar enkäten, lägger till respondenter, gör enkätutskicket, inväntar svaren och tar till sist fram rapporter med statistik på undersökningen. Enkelt - eller hur? Om du vill kan du börja med att skicka ut en eller flera testenkäter för att se så allt fungerar som du har tänkt.

Survey&Report finns på fem språk: svenska, engelska, tyska, spanska och franska. Det gör att du enkelt kan samarbeta kring enkäten med kollegor i andra länder.

Priset för Survey&Report Engångsenkät är 3 850 kronor exklusive moms. I priset ingår licenskostnad, webbplatskostnad och serviceavtal, det vill säga rätt till teknisk support och eventuella uppdateringar under hyrperioden.

Vill du ha hjälp att snabbt komma igång med programmet och enkätundersökningen? Även om verktyget är enkelt kan det vara bra att få en introduktion och lite tips i början. Vi erbjuder utbildning som genomförs via telefon och fjärransluten dator. Kostnaden för grundutbildningen är 595 kr/timme exklusive moms.

Läs mer om Survey&Report eller kontakta oss!

 

 


 

* SaaS - Software as a Service: Mjukvara som tjänst