Clinact håller koll på tiden i TIME

Clinacts logotype

CLINACT, marknadsledande på den franska marknaden för klinisk forskning har använt Artologik TIME för sin tidsrapportering sedan mars 2007. Doktor Sorba berättar för oss:

- Varje dag registrerar alla som arbetar på flera olika projekt, ungefär 40 personer, all den tid som de arbetar i Artologik TIME. Både interna och externa (kundrelaterade) projekt integreras i applikationen så att vi kan kontrollera vår tidsförbrukning och motivera vår tid för kunderna.

Tack vare TIME blir CLINACTs medarbetare och kunder medvetna om vikten av varje utförd uppgift. De varierande användarnivåerna på olika projekt tas också i beaktning i programmet och gör det möjligt att kontinuerligt analysera större och mindre felberäkningar i tidsplaneringen time lags and slips.

På frågan "Varför valde CLINACT Artologik TIME ?" svarar Sorba: "För dess enkelhet och användarvänlighet!" TIME-administratören, Nathalie Le Roux, som också är Zorbas assistent instämmer: "Jag älskar er produkt!"

- Administratörens arbete är ganska komplext eftersom ad hoc-rapporter måste ställas i ordning, fortsätter Le Roux. Men vi utbildar nya användare på mindre än 15 minuter och de brukar tycka att programmet är väldigt enkelt och praktiskt att använda för att registrera tid på alla sina projekt.

Utöver standardversionen finns det även två tilläggsmoduler till TIME. Med dessa tillval blir det enkelt att använda nya funktioner:

 

TIME-LDAP: skapar en koppling mellan TIME och det användarregister som finns på er server –uppgifterna hämtas centralt så att samma användarnamn och lösenord används överallt.

 

TIME-Flex: låter er registrera och följa upp flextid och komptid.

Besök CLINACT's webbplats
Läs mer om Artologik TIME

 

Product header TIME