Utbildning ger resultat

Frågor får svar

För att arbetet i Artologikprogrammen ska nå sin fulla potential är det bra att genomgå en utbildning. Några som tagit fasta på det är Södra Skogsägarna.

De började använda enkätverktyget Artologik Query&Report för flera år sedan, men eftersom många nya användare tillkommit sedan dess ville de fräscha upp kunskaperna. Med ett par utbildningstillfällen säkerställde de att de fortfarande använder programmet på bästa sätt.

Artisan erbjuder utbildningar på plats hos kunden för både administratörer och användare. Utbildningarna kan ske både när ett program introduceras och exempelvis när programversioner eller funktioner uppdateras. Under användarutbildningarna varvas genomgångar med praktiska övningar, medan administratörerna får hjälp med konfigurationer och inställningar i programmet.

När kursdeltagare är spridda på olika ställen genomför Artisan distansutbildningar. Utbildaren bjuder då in till ett onlinemöte som deltagarna ansluter till via webbläsaren. Med hjälp av ett webbkonferenssystem skapas en optimal utbildningsmiljö där utbildaren delar sin skärm så att samtliga deltagare ser hur han arbetar i programmet. Kursdeltagarna kan se utbildaren via en webbkamera, och kan dessutom kommunicera via både tal och chatt.

Med distansutbildningar sparas både tid och vår miljö!



Läs mer om utbildningar i Artologikprogrammen under respektive programflik.