Långa avstånd, nära kundrelationer

Goda relationer

Artologik-serien säljs nu i fler än 25 länder världen över. För sälj- och supportteamen betyder den vidsträckta marknaden att det krävs innovation i försäljningsprocessen och en vilja att göra det lilla extra för kunden.

- Vi tror att grunden för framgångsrika relationer med våra kunder ligger i både teknisk kompetens och bra kundservice, säger Isabelle Girona, ansvarig säljare för de fransk- och spanskspråkiga marknaderna.

- När vi kommer i kontakt med en potentiell kund lyssnar vi först på hur de beskriver sina specifika behov och förväntningar. Sen informerar vi dem om hur våra program uppfyller deras krav, fortsätter Isabelle Girona. Nästa steg är att planera en gratis telefondemo. Då får alla som vill i organisationen en chans att utvärdera programmet. Alla kan fråga vilka frågor de än kan tänkas ha så att alla kan vara övertygade om programmets lämplighet redan innan de köper det!

En av de nöjda kunderna är Michel Layani på SAS De Borée Éditions i Frankrike. Michel Layani poängterar att den användarvänliga och flexibla mjukvaran och det snabba och kunniga bemötandet från Artisans personal var avgörande då organisationen valde Artologiks tidregistreringsprogram TIME.

- Vi tyckte det var fantastiskt att bara behöva ha en kompetent kontakt-person, nästan som en dirigent. Under processen togs alla frågor om hand och hanterades av en enda person, till och med teknisk support, sager Michel Layani. Vad gäller programmet är det också smidigt att det är centraliserat så att inga installationer på individuella klienter är nödvändiga. Via webben kan alla våra anställda ansluta till programmet från vilken PC eller Mac som helst.

Det användarvänliga programmet och den personliga interaktionen med kunderna summerar enkelt Artisans motto ”enkelhet och effektivitet”.

- Alla kunder är unika, inga av dem är exakt likadana, avslutar Isabelle Girona. Alla fall skiljer sig åt och vi anpassar oss till varje ny situation.


Läs mer om anpassade programutbildningar!

Kontakta oss idag och få veta mer om hur våra program kan fungera för din organisation!