Om att jobba på översta våningen

Utsikt kontoret

Artisans kontor ligger på översta våningen i ett av "skeppen" i Videum Science Park i Växjö. Eftersom vi har vårt fikarum i skeppets "för", så gungar det lite lätt när det blåser ibland, men annars märker vi inte av höjden så mycket. Men utsikten. Wow!

Jag har fotat den i alla möjliga sammanhang, som fotointresserad är det svårt att låta bli. Ljuset bryts så fint mot sjön och träden nedanför. Jag får återkomma senare i höst med bild på sprakande höstlöv, det är något alldeles extra.

Kvarteret Uppfinnaren är ett resultat av en arkitekttävling 1999 och husen stod byggklara 2002, vi har haft vårt kontor här ungefär sedan dess. Husen ligger parallellt och ser ut som två stora färjor med diagonala stödpålar längst ut på varje sida. Visste du förresten att Videum är en förkortning av Växjö idécentrum?

Videum Science Park bygger för tillfället ut, ett helt nytt hus ska det bli, Hus Charlie, som ska komplettera befintliga byggnader. Hösten 2018 är det tänkt att det ska vara färdigt. Då och då får vi stå ut med lite buller från byggnationen och viss parkeringsförvirring råder ibland, men det mesta verkar flyta på smidigt. Vill ni veta mer om detta kan ni titta på den här länken.

Under hösten kommer vi på Artisan att ha nyreleaser av två program, det kommer publiceras i våra nyhetskanaler när det börjar närma sig. Vi kommer även släppa fler filmer i vår Youtubekanal. Där kan du redan nu se en instruktionsfilm om vårt ärendehanteringsprogram Artologik HelpDesk, om du inte redan sett den? Filmen finns på svenska, engelska, franska och tyska

Det går bra att kontakta oss precis som vanligt om ni har frågor eller funderingar om våra Artologik-program. 
Ni kan alltid ringa eller mejla oss, kontaktuppgifter till oss hittar du här
Välkommen med din fråga!

Linda Kirsten, infomaster på Artisan Global Media