• En serie webbaserade program på dina villkor
  • Våra administrativa program är intuitiva, har användaren i fokus och kan användas av alla

Välkommen till Artisan Global Media

Vi tror på den intelligenta enkelheten, och det speglar alla våra produkter och lösningar. Vem som helst ska kunna använda våra program och användarvänligheten står alltid i fokus hos oss.

Vi utvecklar webbaserade program för våra serier Artologik och Astrakan. Vårt arbete syftar till att göra ditt arbete enklare, och det gör vi genom att skapa lättarbetade administrativa program som alltid är tillgängliga, var du än befinner dig.

I vår föränderliga bransch är det viktigt att känna vart vinden blåser och utvecklas inom den senaste tekniken. På Artisan går vi ytterligare ett steg och tar aktivt del i denna förändringsprocess. Det är alltså ingen tillfällighet att vi har vårt huvudkontor i Videum Science Park vid Linnéuniversitetet i Växjö. Vi inväntar inte framtiden - vi är en del av den.

Välkommen till Artisan Global Media

Kontakta oss

Ring till oss

Sälj
Support
Växel
Fax

0470 - 53 85 50
0470 - 53 85 85
0470 - 53 85 00
0470 - 820 20

Via webbplatsen

Nyheter

Maximal flexibilitet med Artologik HelpDesk

“HelpDesks största styrka är helt klart dess flexibilitet, vilket hjälper oss att anpassa programmet till våra behov på ett optimalt sätt...

Gåva från en av våra många nöjda kunder!

Vi vill passa på att säga tack för den otroligt fina och goda tårtan som vi fick idag från en av våra nöjda Survey&Report-kunder! Kunden ...

Besök av riksdagsledamot

Riksdagsledamoten Monica Haider kom på besök till oss på Artisankontoret. Monica och hennes medarbetare Lovisa Alm fick veta mer om Artis...

5 fakta

Webbaserat

Alla våra produkter är webbaserade, vilket innebär att du kan nå dem när som helst, var som helst – så länge du har tillgång till en internetanslutning.

Användarvänlighet

Vi arbetar alltid med användarvänligheten i fokus. Det innebär ett lättöverskådligt gränssnitt och intuitiva program – för att vem som helst ska kunna arbeta med dem.

Utbildning

Våra program är enkla att använda, men för att du snabbt ska kunna få ut mesta möjliga av dem erbjuder vi utbildningar med våra erfarna pedagoder - online eller på plats.

Erfarenhet

Vi har arbetat med webbaserade administrativa lösningar i över 20 år, och vår långa erfarenhet är din garanti för att du får högkvalitativa produkter.

Serviceavtal

Med serviceavtal för dina Artologik- och Astrakan-produkter får du fri teknisk support, uppdateringar, uppbytesgaranti och rabatt på våra distansutbildningar.