Lediga tjänster

Artisan Global Media är en arbetsplats med högt i tak och som präglas av en god gemenskap kollegor emellan. Vill du bli en del av vårt team? Välkommen in med din ansökan!

Om det för tillfället inte finns några utlysta tjänster nedan är du alltid varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

 

IT-säljare

 

Artologik logo with product icons

Vi är ett 30-årigt småländskt företag som utvecklar smarta webbaserade IT lösningar. Med genuint engagemang och stor erfarenhet tillhandahåller vi flexibla och lättanvända program i syfte att skapa effektivare arbetsplatser. Vi säljer, utvecklar, supportar och driftar Artologikserien. Våra kunder finns huvudsakligen i Sverige och Europa, både bland privata företag, offentliga organisationer och i utbildningsväsendet, våra program används bl.a. av 25 av Sveriges lärosäten.

Med en stark programserie siktar vi nu på att utöka vår försäljning och inta nya marknader, bl.a. inom skolvärlden.

Vi söker därför en säljare, som under ett projekt på 9 månader självständigt bygger upp nya nätverk genom nykundsbearbetning och samtidigt skapar och driver affärer gentemot befintliga kunder.

Du kartlägger i första hand svenska marknaden och arbetar aktivt med olika typer av säljinsatser för våra program samt även för nya funktioner, till viss del ingår även arbete mot länder i Europa. Du kommer också arbeta med underlag för marknadsbearbetning

Genom hela säljprocessen, från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning, arbetar du självständigt samtidigt som du samarbetar med företagets VD och övriga säljkåren. Du har även stöd av vår kvalificerade tekniska support som hjälper dig att utveckla affären.

För att trivas och lyckas som säljare hos oss är du en resultatorienterad person med starkt driv, stor social kompetens och intresse för IT.

Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom försäljning och brinner för att driva affärer. Har du erfarenhet från försäljning av IT och/eller från skolvärlden är detta mycket meriterande.

Det är av stor vikt att du har ett strategiskt, affärsmässigt tänkande och förmåga att se helheten. Du är lyhörd inför kunders önskemål, är lösningsfokuserad och har god förmåga att under press finna rationella och smidiga problemlösningar. Du har lätt för att samarbeta, tycker om att ge service samt är van att arbeta strukturerat och självständigt.

Du har en eftergymnasial utbildning, är kommunikativ och bra på att formulera dig på svenska samt engelska i både tal och skrift. Du har god vana av att arbeta i olika system och har lätt för att lära dig nya.

Arbetstid/Varaktighet Heltid. Visstidsanställning från 1 februari 2022 till 31 oktober 2022. En förlängning av tjänsten kan bli aktuell. Vi ser gärna att du kan tillträda tjänsten senast den 1 februari.

Lön: Fast lön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson VD Linda Braunias, 0470 53 85 05, lediga.jobb@artisan.se

Sista ansökningsdag 2022-01-31, Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen in med din ansökan via knappen nedan.

Skicka ansökan