Möt Slavica Stjepanovic, supportmedarbetare på Artisan Global Media

Slavica Stjepanovic

Slavica Stjepanovic jobbar med teknisk support här på Växjökontoret. ”Förnyelse ger mig energi och inspiration!”, säger hon.


1. Vad jobbar du med på Artisan?
Jag hjälper våra kunder med teknisk support för alla Artologiks produkter, allt som rör installation och konfiguration, ifrån e-post till systemkrav. Jag ger också support för kopplingar mellan våra produkter och andra system. 

2. Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag lär mig något nytt hela tiden! Teknik står inte stilla, den förändras konstant. Sedan gillar jag kundkontakten och återkopplingen från kunder som är nöjda med en lösning vi gett dem. 

3.Vad gjorde du innan du började på Artisan? 
Jag studerade till dataingenjör i Serbien, forna Jugoslavien och tog examen i februari 1992. 
Tyvärr så började inbördeskriget i april 1992 så vi fick fly och kom till Sverige. Jag jobbade som programmerare och systemutvecklare i Stockholm under några år och började på Artisan i Växjö 1997.

4. Hur kan supportteamet på Artisan hjälpa kunder att spara tid?
Alla våra produkter har en stor bredd av olika möjligheter för hur de kan användas, med till exempel fördjupade statistikmöjligheter, e-post etc. Min roll är att lösa eventuella tekniska problem och på så sätt underlätta och spara tid, men kunder kan också köpa extra hjälp från vårt utbildningsteam och skräddarsy en lösning.

5. Vad gör du på din fritid?
Jag gillar att vara utomhus, gå på promenader och att pyssla med växter i min trädgård. Jag tycker också om inredning och renovering. Förnyelse ger mig energi och inspiration.