“EZbooking erbjuder allt vi behöver“

Bremer Heimstiftung_small2

“Bokningsprogrammet Artologik EZbooking är användarvänligt, pålitligt och ger oss en perfekt översikt över alla våra bokningar. Det innehåller också alla de funktioner som vi letade efter men som vi inte kunde hitta i andra program” förklarar Anne-Katrin Czermack på Bildungszentrum der Bremer Heimstiftung, ett tyskt utbildningscentrum.

Utbildningscentret har hyrt Artologik EZbooking i över ett år och och konstaterar att programmet är “pålitligt och fungerar utan några problem”. De använder EZbooking för att administrera rumsbokningar för alla sina olika kurser.

För dem erbjuder EZbooking en idealisk översikt över alla bokningar och lediga rum, och ser på så sätt till att den dagliga administrationen med rumsbokningar reduceras till ett minimum. Tack vare att programmet är webbaserat kan utbildningscentrumets anställda dessutom göra bokningar närsomhelst och från vilken dator som helst via internet. Det gäller inte bara för dem själva utan också för kollegor och externa kunder som använder utbildningscentrumets rum.

Utbildningscentrumet har valt att investera i några tilläggsmoduler för att att anpassa programmet till de interna bokningsprocesserna. De är särskilt nöjda med modulen EZ-Order som erbjuder en ”fantastisk översikt”, enligt Anne-Katrin Czermack. Med EZ-Order har de möjlighet att beställa produkter eller tjänster, såsom catering av mat, då de gör en rumsbokning. EZ-Order används också för att skapa detaljerade fakturaunderlag. Utbildningscentrumet använder ytterligare en modul, EZ-Equip, vilken låter dem reservera extra utrustning såsom datorer eller en projektor i samband med rumsbokningen.

På Artisan är tankar och förslag från kunder alltid välkomna och vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra program genom att arbeta med dem – något som Anne-Katrin Czermack kan bekräfta. Utbildningscentrumet intygar att det inte bara är produkterna i sig som övertygar, utan också kvaliteten på kundservicen och det informationsmaterial som erbjuds. ”Den service som Artisan erbjuder är kundvänlig och kompetent – till skillnad från vad vi upplevt med andra företag,” avslutar Anne-Katrin Czermack.

 

EZbooking