Lediga tjänster

Artisan Global Media är en arbetsplats med högt i tak och som präglas av en god gemenskap kollegor emellan. Vill du bli en del av vårt team? Välkommen in med din ansökan!

Om det för tillfället inte finns några utlysta tjänster nedan är du alltid varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.

 

Nätverks- och supporttekniker

 

Artologik logo with product icons

Artisan Global Media är ett 30-årigt småländskt företag som utvecklar smarta webbaserade IT lösningar. Med genuint engagemang och stor erfarenhet tillhandahåller vi flexibla och lättanvända program i syfte att skapa effektivare arbetsplatser.
Vi utvecklar, säljer, supportar och driftar vår programserie Artologik (
läs mer på vår webbplats). Våra kunder finns huvudsakligen i Sverige och Europa, både bland privata företag, offentliga organisationer och inom utbildningsväsendet.

Vi söker nu en nätverks- och supporttekniker med ansvar för driftsmiljön av våra hosting-tjänster och vårt interna nätverk samt arbete med avancerad teknisk support till våra kunder.

Tillsammans med vårt utvecklingsteam kommer du att arbeta som tekniker med ansvar för drift av hostingtjänster för våra egenutvecklade programvaror samt företagets interna IT-miljö. Rollen innebär administration av nätverk och servrar som finns i en infrastruktur baserat på bl.a.:

  • VMware
  • Windows
  • SQL-server
  • Fortigate
  • Veeam
  • GNU/Linux (i mindre skala)

Du arbetar också med avancerad teknisk kundsupport för våra egna utvecklade programvaror.

I tjänsten ingår även kontinuerligt kvalitetsarbete enligt vår ISO 27001 certifiering, där dokumentation är en viktig del.

Du arbetar självständigt och planerar ditt eget arbete. Det praktiska arbetet innefattar installation av program, drift av nätverk, databashantering samt frågor rörande IT-säkerhet. Du felsöker, konfigurerar och löser tekniska problem. Du kommer även att bistå olika IT-projekt med teknisk sakkunskap, lösningsförslag och implementation. I tjänsten ingår schemalagd beredskapstjänstgöring.

 

Är du en driven problemlösare?

För att trivas och lyckas i rollen har du en bred IT-kompetens, ett genuint teknikintresse och är serviceinriktad.

Du har en akademisk utbildning inom området, eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt, samt goda kunskaper om och erfarenhet av nätverks- och serveradministration. Arbetet kräver både kreativitet och initiativförmåga. Du är ansvarstagande, noggrann och strukturerad. Du arbetar gärna både självständigt, tillsammans med teamet och med kunder.

Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska.

 

Arbetstid/Varaktighet Heltid. Provanställning 6 månader, därefter tillsvidare.

Lön Fast lön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson VD Linda Braunias, 0470 53 85 05, lediga.jobb@artisan.se

Sista ansökningsdag 2023-01-08, Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tillträde snarast, enligt överenskommelse

 

Hos oss ingår du i ett team med erfarna och kompetenta medarbetare, som utmärks av gott samarbete och trevligt klimat. Motiveras du av eget ansvar och omväxlande och ibland utmanande arbetsuppgifter? Då kan rollen som nätverks- och supporttekniker vara för dig. Välkommen in med din ansökan via knappen nedan!

 

Skicka ansökan