Hög svarsfrekvens med Survey&Report

SR_Stute Logo

För att få meningsfulla resultat när man genomför en enkätundersökning är det viktigt med en hög svarsfrekvens. Det tyska logistikföretaget STUTE Logistics (AG & Co.) KG använder Survey&Report för att genomföra kundnöjdhetsundersökningar. Med hjälp av vårt enkätprogram har företaget nått en fantastisk svarsfrekvens.

“Med vår kundnöjdhetsundersökning vände vi oss till ungefär 1 000 av våra största kunder, och fick en svarsfrekvens på omkring 50 %”, säger Lieven Böck på STUTE Logistics.

Ett imponerande resultat! Men hur lyckades de? Survey&Report har användarvänligheten i fokus – både när du skapar, besvarar och utvärderar undersökningar. “Programmets struktur baseras på en enkäts arbetsflöde och är logiskt uppbyggt, vilket gör att vi kan genomföra enkäter på ett mycket effektivt sätt”, säger Lieven Böck. Han betonar även programmets användarvänliga gränssnitt för respondenter som en bidragande faktor till att de nådde sitt fina resultat.

Funktioner som konstruktion och utskick av olika typer av e-post tillåter en mer direkt kommunikation med respondenter, vilket i sin tur möjliggör framgångsrika enkäter med hög svarsfrekvens. En annan styrka med Survey&Report är att det är intuitivt, för både enkätkonstruktörer och respondenter. Användarna på STUTE Logistics är mycket nöjda med programmet, och speciellt med dess funktionalitet, pålitlighet och flexibilitet.