Maximal flexibilitet med Artologik HelpDesk

Charles Ischi AG

“HelpDesks största styrka är helt klart dess flexibilitet, vilket hjälper oss att anpassa programmet till våra behov på ett optimalt sätt”, säger Christian Bur, servicechef på Charles Ischi AG i Schweiz.

Företaget, en internationell leverantör av professionell testutrustning för läkemedelsindustrin, har använt Artologik HelpDesk för hantering av sin kundsupport sedan 2012. Nyligen utökade de sin licens att även omfatta tilläggsmodulen HD-TIME, som hjälper dem att hålla ordning på den faktiska tiden det tar att lösa varje enskilt kundärende.

Charles Ischi använder en tidsbuffert-funktion som Artisan har specialutvecklat för dem. Med denna funktion kan företaget registrera förbetalda supporttimmar för varje kund och det ger tidsstatus för hur många av dessa timmar som har använts, och hur många som finns kvar. Rapporten Timbank ger en överblick över debiterbar och ej debiterbar tid och kan användas för kundrapportering.

Christian Bur är också väldigt nöjd med Artisans support: ”Vi vill också poängtera den mycket kompetenta kundservicen på Artisan, ett företag som tar sina kunder på allvar.”