Artologik HelpDesk underlättar arbetsflödet på Scania

Scania logo padding

"På Scania har vi ett mycket brett användningsområde för Artologik HelpDesk. Vi har över 10 000 användare inom Scaniakoncernen med högt ställda krav på funktion och prestanda".

Det säger Ulf Olsson, som jobbar som IS/IT-koordinator på Scania Industrial Maintenance AB i Södertälje strax utanför Stockholm.

"Det var väldigt enkelt att komma igång och programmet underlättar enormt för oss, ingenting hamnar mellan stolarna. HelpDesk har funktioner som kategoriserar och tar hand om inkommande ärenden”, säger han.

Vi använder HelpDesk för vår dagliga ärendehantering, som till exempel IT-frågor, tillträdesfrågor till särskilda byggnader, beställningar av prototyper i vår verkstad, mätuppdrag och internbeställningar av arbetskläder.

Från början när vi sökte efter ett ärendehanteringssystem så behövde vi få kontroll över mejlflödet, och strukturera upp olika ärenden. Vi ville ha ett enkelt program som kunde integreras med katalogtjänst för smidig användarhantering.

För mätuppdragen hade vi mycket på lappar tidigare, men nu är det ordning och reda, vi kan se vad som kommer in och när det blir klart.

Vi är jättenöjda med supporten på Artisan! Vi kan verkligen rekommendera HelpDesk till andra!”